Вхiд на сайт
Авторизацiя

За дорученням президента цьогоріч має знову запрацювати аеропорт "Ужгород"

За дорученням президента цьогоріч має знову запрацювати аеропорт "Ужгород"
Міжнародний аеропорт "Ужгород" має відновити свою роботу вже у 2018 році. Таке доручення дав Міністерству інфраструктури Президент України. Про це сьогодні, 5 квітня, під час робочого візиту на Закарпатті повідомив профільний міністр Володимир Омелян, передає кореспондент УНН.

"Ми пропонуємо наступний алгоритм. У квітні відбудуться візити Державіаслужби України та керівництва Міністерства інфраструктури України до Словаччини з метою відпрацювання двосторонньої угоди на рівні державіаслужб, а також у разі потреби між урядами двох країн. Переговори стосуватимуться врегулювання питання щодо заходу літаків на посадку на летовищі Ужгорода. Друге питання – Украерорух докладає зараз усіх зусиль, щоб забезпечити необхідним навігаційним обладнанням дане летовище у шестимісячний термін. І ми виходимо з того, що аеропорт Ужгорода повинен бути готовим до зимової навігації у 2018-2019 роках", – розповів В. Омелян під час візиту до Міжнародного аеропорту "Ужгород".

Також міністр інфраструктури не виключив можливість будівництва нового летовища на Закарпатті, однак у пріоритеті – відновлення повноцінного функціонування аеропорту в обласному центрі. Наразі йшлося про можливість появи таких інфраструктурних обʼєктів у містах Хуст або Мукачево.

Як раніше повідомляв УНН, логістична компанія зі Словаччини висловила готовність взяти у концесію Міжнародний аеропорт "Ужгород".

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: