Вхiд на сайт
Авторизацiя

Слідчі Ужгородщини повідомили про підозру чоловіку, який намагався підпалити магазин

Слідчі Ужгородщини повідомили про підозру чоловіку, який намагався підпалити магазин
Поліція встановила особу, причетного до нанесення тілесних ушкоджень мешканцю Циганівців та спроби умисного підпалу магазину, який належить дружині потерпілого.

4 квітня слідчі Ужгородського районного відділення поліції розкрили факт замаху на підпал та нанесення тілесних ушкоджень мешканцю Циганівців, що на Ужгородщині.

Встановлено, що чоловік обґрунтовано підозрюється у вчиненні одразу двох кримінальних злочинів. Йдеться про побиття жителя села Циганівці та спробу підпалу магазину, який належить його дружині.

У підсумку, вчора, 4 квітня, особі, яка вчинила правопорушення за частиною 3 статті 15 частини 2 статті 194 Кримінального кодексу України (Замах на підпал), і частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України, тобто нанесення легких тілесних ушкоджень, повідомили про підозру.

Встановлено, що фігурантом є 51-річний мешканець села Руські Комарівці. Станом на тепер вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Слідство у справі триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: