Вхiд на сайт
Авторизацiя

Бізнес на пенсіях: на Закарпатті працівниця банку привласнила більше 40 тисяч гривень

Бізнес на пенсіях: на Закарпатті працівниця банку привласнила більше 40 тисяч гривень
Серед жертв недобросовісної шахрайки - пенсіонери та соціально незахищені особи

Міжгірським відділом Хустської місцевої прокуратури оголошено про підозру працівниці одного з відділень банку смт. Міжгір’я, яка, зловживаючи довірою працівників та клієнтів, шляхом обману, умисно, заволоділа грошовими коштами клієнтів банку в сумі майже 42 тис грн.

Загалом від злочинних дій підозрюваної потерпіло десять осіб. Слід зазначити, що це пенсіонери, особи соціально незахищеної категорії, в тому числі, інвалід, який самостійно не може пересуватися.

Дії жінки кваліфіковані за ч.3ст. 190КК України,ч.1, ч.2 ст. 200КК України, ч.1, ч.2 ст. 361КК України, ч.1 ст. 362КК України та ч.3 ст.357 КК України.

Також, Міжгірським районним судом задоволено клопотання про затримання підозрюваної з метою приводу для участі у розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У кримінальному провадженні досудове розслідування триває, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: