Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція Закарпаття розшукує безвісти зниклого чоловіка: опубліковано ФОТО

Поліція Закарпаття розшукує безвісти зниклого чоловіка: опубліковано ФОТО
Співробітники Хустського відділу поліції встановлюють місце знаходження місцевого мешканця — 28-річного Дубровського Юрія. Чоловік 3 квітня пішов з дому і не повернувся.

До співробітників Хустського відділу поліції із заявою про зникнення Юрія Дубровського звернулась місцева мешканка. Жінка повідомила, що її 28-річний син вранці 3 квітня пішов на роботу і не повернувся. З того часу телефонний зв’язок з ним також відсутній.

Прикмети розшукуваного: зріст близько 180-185 см, волосся коротке світле. В день зникнення був одягнений у кофту та джинси чорного кольору, темно-синю куртку з капюшоном та черевики коричневого кольору.

Поліція Хустщини звертається з проханням до всіх, хто володіє будь-якою інформацію, яка допоможе у пошуку чоловіка, просимо повідомляти на лінію «102», за телефоном: 068-507-61-72 або до чергової частини Хустського відділу поліції, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Поліція Закарпаття розшукує безвісти зниклого чоловіка: опубліковано ФОТО



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: