Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пішов із роботи й не повернувся: на Ужгородщині розшукували чоловіка

Пішов із роботи й не повернувся: на Ужгородщині розшукували чоловіка
На щастя, поліцейським Ужгородського району вдалося розшукати зниклого мешканця.

Співробітники Ужгородського районного відділення поліції встановили місцезнаходження мешканця села Кам’яниця, який 1 квітня пішов на роботу і додому не повернувся. Зараз чоловік вдома його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Вчора, близько 14.30 год, до працівників чергової частини Ужгородського відділення поліції із заявою про зникнення чоловіка звернулась мешканка с.Кам’яниця. Жінка повідомила, що її чоловік напередодні ввечері о 21.30 год пішов на роботу і не повернувся. Телефонний зв’язок з ним також був відсутній.

Працівники поліції Ужгородського району з’ясували, що 33-річний зниклий працював охоронцем на приватному підприємстві в селі Кам’яниця. Після здачі чергування, чоловік покинув територію підприємства, однак додому не повернувся.

У результаті пошукових заходів працівники кримінальної поліції встановили місце знаходження чоловіка: він увесь час гостював у свого товариша.

Зараз мешканець Ужгородщини вдома, його життю і здоров’ю нічого не загрожує, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: