Вхiд на сайт
Авторизацiя

Кабмін змінив правила будівництва під євростандарти

Кабмін змінив правила будівництва під євростандарти
Кабінет Міністрів вніс зміни до порядку застосування будівельних норм, розроблених на основі національних технологічних традицій, та будівельних норм, гармонізованих з нормативними документами Європейського Союзу.

Про це повідомили у прес-службі уряду.

В Україні набули чинності всі 58 частин Європейських кодексів, розроблено три основні посібники з проектування за Єврокодами стосовно сталевих, залізобетонних конструкцій та сейсмічного проектування.

Документ знімає обмеження щодо проектування за будівельними нормами, гармонізованими з нормативними документами ЄС, для конструкцій будівель і споруд будівництва (нового будівництва та реконструкції), які за класом відповідальності належать до об’єктів зі значними наслідками.

Згідно з повідомленням, встановлення такого обмеження зумовлювалось відсутністю досвіду зазначеного проектування, а також тим, що на час прийняття порядку не всі частини Єврокодів набули в Україні чинності.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: