Вхiд на сайт
Авторизацiя

Антон Громовий: «Реформи потрібні, але не ціною втрати роботи закарпатцями»

Антон Громовий: «Реформи потрібні, але не ціною втрати роботи закарпатцями»


Закриття улюблених краянами програм, консервація приміщень, звільнення працівників, багато з яких віддали своїй роботі кілька десятків років. Такі наслідки медіареформи, здійсненою Києвом, у стінах обласної телерадіокомпанії. Тепер ОДТРК стала просто філією Національної суспільної телерадіокомпанії України. Що висвітлювати і як знімати на Закарпатті – вирішуватимуть столичні чиновники.

Цю непересічну для Закарпаття подію прокоментував очільник обласного осередку партії «Наш край» Антон Громовий:

«З Києва лунають заяви про децентралізацію, натомість у різних сферах суспільного життя урядовці намагаються «закрутити гайки» у регіонах. Ця доля спіткала і обласну телерадіокомпанію «Тиса-1». Реформи потрібні у багатьох галузях, але не ціною втрати роботи 114-ма закарпатцями. Замість того, щоб працювати на імідж нашого краю, ці спеціалісти поповнили ряди безробітних. Такі рішення вбивають у людях бажання працювати на теренах рідної країни та змушують шукати кращої долі за кордоном. Завдання чиновників – створювати умови для того, щоб українці поверталися із заробітків, а не навпаки».

Телерадіокомпанія пропрацювала 50 років. Її програми можна було побачити навіть за кордоном. Після звільнення понад сотні працівників «Тиса-1» скорочує мовлення. Глядачі не побачать в ефірі програми відомої студії «Експеримент». Скоріш за все не буде і програм для молоді та дітей. В ефірі залишаються новини, трохи ранкового та вечірнього часу для закарпатського контенту.

Прес-служба Закарпатської обласної партійної організації
політичної партії «Наш край»



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: