Вхiд на сайт
Авторизацiя

Топ-5 продуктів, які не варто їсти після 40

Топ-5 продуктів, які не варто їсти після 40
Вживання цих продуктів непогано було б контролювати завжди, але у віці після 40 років їх присутність у своєму житті бажано звести нанівець.

1. Цукор

Перше місце в писку головних ворогів людини після 40 займає цукор. Недавнє кардіологічне дослідження в США, показало: люди старше 45 років, які вживали щодня понад 700 мл солодких напоїв, в тому числі фруктові соки, набагато частіше вмирають внаслідок захворювань серцево-судинної системи. Вчені дали однозначні рекомендації: чоловікам після 40 років не слід вживати понад 36 грамів цукру в день, жінкам - понад 20 грамів. Це, відповідно, 7 і 4 чайних ложки.

2. Біле борошно

Хліб, кекси, здобні булочки, плюшки, тістечка та інші вироби з білої муки краще залишити в минулому. Хороший вихід для любителів випічки - готувати самостійно, використовуючи замість білої муки цельнозерновую, вівсяну, гречану, або додаючи в тісто висівки.

3. Сіль

Сіль після настання "часу Ч" також вимагає до себе обережного ставлення. Надмірне вживання солі може привести до гіпертонії, інфарктів і інсультів. При цьому слід пам'ятати, що солі дуже багато в напівфабрикатах і готових продуктах, так що вихід той же: частіше готувати вдома.

4. Трансжири

Продукти з трансжирами - ще один яскравий зразок нездорового харчування. Трансжири відносяться до дешевих видів жирів, тому кондитерські фабрики так охоче використовують їх у виробництві своєї продукції - від найдешевшого печива до зовсім недешевих тортів. І знову, висновок напрошується однозначний: якщо не уявляєте своє життя без випічки, печіть будинку, використовуючи замість маргарину вершкове масло.

5. М'ясо

Медики радять після 40 років поступово зменшувати кількість уживаного м'яса, особливо переробленого - сосисок, ковбаси. Шматок пісного відвареного або запеченого м'яса буде набагато корисніше, смачніше і дешевше.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (3)
Пользователь offline Арно Дориан 22 травня 2018 11:28
Не нравится 0 Нравится
Цікаве дослідження
Цитировать          1
Пользователь offline Игорь Захаржевский 22 травня 2018 11:30
Не нравится 0 Нравится
Безперечно за станом свого здоров я слідкувати важливо у будь-якому віці
Цитировать          2
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: