Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що зорі віщують: гороскоп на 2 квітня для всіх знаків зодіаку

Що зорі віщують: гороскоп на 2 квітня для всіх знаків зодіаку
Астрологи розповіли, як варто провести понеділок, 2 квітня.

Перший робочий день квітня принесе удачу вогненним знакам - Овну, Леву та Стрільцю. Дізнайтеся, що чекає представників різних знаків зодіаку в цей понеділок.

ОВЕН
Робочий тиждень у Овнів почнеться спокійно та розмірено. Вони зможуть спокійно займатися важливими справами, не відволікаючись на постійні "хотілки" начальства. До того ж, у них з'явиться шанс втілити у життя свої найсміливіші плани.

ТЕЛЕЦЬ
А ось Тельцям в плані спокою пощастить не так сильно. Протягом дня вас можуть дошкуляти докучливі колеги, тому головне - увечері не зірватися вдома на своїх близьких. Пам'ятайте, що вони ні в чому не винні та бажають вам лише добра.

БЛИЗНЮКИ
Здається, у Близнюків почалася канонічна весна. Любов витає у повітрі, наповнюючи щастям кожну хвилину вашого життя. Насолоджуйтесь тим, що відбувається і черпайте з цього стану натхнення на роботу. Вдало поєднавши кар'єру і особисте життя, ви зможете домогтися найбільших вершин особистих досягнень.

РАК
Раків чекають приємні фінансові сюрпризи. Можливо, вони навіть не пов'язані з вашим основним джерелом доходу. Може здатися смішним, але ризикніть купити лотерейний квиток - хто знає, можливо, саме він принесе вам довгоочікуваний достаток грошей.

ЛЕВ
Хоч зірки цього понеділка будуть на боці Львів, постарайтеся не відкладати важливі справи на потім і розберіться з усіма накопиченими справами. Тільки тоді ви зможете спокійно видихнути та займатися лише тим, що вам дійсно до душі.

ДІВА
Дів чекають романтичні сюрпризи. Можливо, вони будуть зроблені абсолютно не тими людьми, з якими ви можете побудувати спільне майбутнє, однак будьте вдячні за такі знаки уваги.

ТЕРЕЗИ
У понеділок Терезів шокують несподіваною робочою новиною. Будьте готові до різких змін і екстреного пошуку вирішення ситуації. Насправді, ніхто не говорить про погані новини, однак саме через елемент несподіванки ви можете дуже засмутитися через зміни.

СКОРПІОН
Сьогодні Скорпіони не зможуть встояти перед спокусою зробити якусь масштабну покупку. Хоч спочатку ця покупка і обрадує ваших близьких, краще не озвучуйте її вартість. Вас можуть назвати марнотратом, а виниклий конфлікт може вирішитися не так швидко.

СТРІЛЕЦЬ
У понеділок Стрільці відчують непереборну тягу до краси та витонченості. Вранці, вирушаючи на роботу, ви одягнете дуже елегантне вбрання, і протягом усього цього дня будете ловити на собі захоплені погляди оточуючих. Таке натхнення перейде і на робочий процес - всі справи будуть вирішуватися швидко та креативно.

КОЗЕРІГ
Козероги сьогодні ненароком образять близьку людину. Пам'ятайте, що слово - не горобець, проте у ваших руках можливість виправитися. Поясніть, що не хотіли зробити нічого поганого, здивуйте приємним сюрпризом, і всі непорозуміння залишаться в минулому.

ВОДОЛІЙ
Починання Водоліїв у понеділок приречені на успіх, тому не варто надто перейматися з приводу підсумків якогось важливого заходу. Головне - не перестарайтеся з святкуванням вдалого результату угоди - лише наполеглива праця допоможе максимально розвинути справу.

РИБИ
Рибам не раз протягом сьогоднішнього дня завадить невпевненість у власних силах. Якщо ви продовжите сидіти осторонь, поки начальство становить список кандидатів на премію, згодом вам буде соромно за проявлену інертність.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: