Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті судитимуть підприємця, який «відмив» майже 17 тисяч євро

На Закарпатті судитимуть підприємця, який «відмив» майже 17 тисяч євро
Тячівська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом легалізації коштів, одержаних злочинним шляхом (ч.1 ст. 209 КК України). Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

У ході досудового розслідування встановлено, що фізична особа – підприємець, шахрайством заволодівши коштами іноземного підприємства, надалі під приводом реалізації ягід легалізував майже 17 тисяч євро.

За вчинення даного злочину обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до двох років з конфіскацією майна.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: