Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські кардіологи зможуть проводити сучасні операції за допомогою нового обладнання

Закарпатські кардіологи зможуть проводити сучасні операції за допомогою нового обладнання
8-10 операцій щодня в тестовому режимі на новому ангіографі! В Обласному кардіодиспансері опановують нове обладнання. Тілька протягом 2-х тижнів роботи медиками виконано понад 100 стентувань та коронарографій. Андрій Бондаренко у свої 39 років пережив вже два інфаркти. Чоловік - один із пацієнтів, який відчув на собі переваги нової апаратури. Буквально після втручання ділиться враженнями зі журналістами.

Лікарі у свою чергу відзначають відмінну якість зображення, точність позиціонування, знижену дозу рентген-навантаження та надзвичайну зручність та швидкість роботи нового обладнання. Обстеження судин –займає всього 20 секунд, а сам пацієнт знаходиться в операційній не більше 15 хвилин.

Закупівля сучасного обладнання експертного класу «Ангіографічна система з розширеними функціями Artis Zee Floor» для Закарпатського обласного клінічного кардіологічного диспансеру відбувалося в рамках реалізації субпроекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей в Закарпатській області». Другий ангіограф, закуплений в рамках проекту, встановлений і теж проходить тестування в Хустській райлікарні. Лікарі наголошують: при перших же ознаках гострого серцевого нападу : телефонуйте 103! Всі процедури та обстеження проводяться БЕЗКОШТОВНО, а у разі невідкладного (ургентного стану) пацієнти забезпечуються і стентами.

Про це детально - у сюжеті телеканалу М-студіо:




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: