Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді чоловік виніс із гіпермаркету товару на кілька тисяч гривень

В Ужгороді чоловік виніс із гіпермаркету товару на кілька тисяч гривень
Дільничні офіцери поліції Ужгорода допомогли вичислити чоловіка, який викрав товар з гіпермаркету. За фактом розпочали слідство

Днями ужгородські поліцейські отримали повідомлення про крадіжку з гіпермаркету. Старший охоронець закладу розповів, що покупець викрав з торгового залу насадки для гоління. Сума завданого збитку склала 2500 гривень.

Поліцейські переглянули записи камер відеоспостереження і з допомогою дільничних офіцерів розшукали підозрюваного. 37-річний місцевий мешканець зізнався у скоєному.

За фактом крадіжки слідчі Ужгородського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: