Вхiд на сайт
Авторизацiя

Впродовж доби на Закарпатті виникло кілька пожеж: вогонь завдав серйозних збитків

Впродовж доби на Закарпатті виникло кілька пожеж: вогонь завдав серйозних збитків
Про це повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області

28.03.2018 о 04:46 - пожежа в житловому будинку за адресою: Міжгірський район, с.Колочава, вул. Прокопенка. Вогнем знищено перекриття та покрівлю житлового будинку на площі 36 м2, пошкоджено стіни. Причина та збитки встановлюються.

28.03.2018 о 12:29 - пожежа в підсобному приміщенні багатоквартирного житлового будинку за адресою: м. Мукачево, вул. Індустріальна. Вогнем закопчено стіни під’їзду. Причина та збитки встановлюються.

29.03.2018 о 01:12 - пожежа в житловому будинку за адресою: Тячівський район, с.Нижня Апша, вул. Гречко. Вогнем знищено покрівлю житлового будинку на площі 240 м2 та майно, що знаходилось в приміщеннях. Причина та збитки встановлюються.

29.03.2018 о 04:01 - пожежа в житловому будинку за адресою: Свалявський район, с. Стройне. Вогнем знищено покрівлю житлового будинку на площі 5 м2 та пошкоджено крівлю на площі 12 м2. Ймовірна причина – коротке замикання електромережі. Орієнтовні прямі збитки – 30000 грн.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: