Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на сьогодні, 29 березня: як провести цей день

Гороскоп на сьогодні, 29 березня: як провести цей день
День буде насичений найрізноманітнішими подіями, однак якщо у деяких вони будуть пов'язані з особистим життям, то декому більше пощастить у кар'єрному плані. Що чекає представників різних знаків зодіаку в цей четвер.

ОВЕН

Ймовірно, недавно ви пережили неприємне потрясіння, яке до цих пір не дає спокою вам і оточуючим. Постарайтеся сприймати те, що відбувається, з часткою гумору та думати про щось більш приємне. До того ж, зовсім скоро вас чекає такий бажаний відпочинок.

ТЕЛЕЦЬ

Будьте готові - на вас чекає напружений і нервовий робочий день. Однак не турбуйтеся - йому на зміну прийде теплий, душевний вечір з близькою людиною. Навіть у найскладніші моменти не забувайте, що вам є на кого покластися та з ким розділити як радість, так і горе.

БЛИЗНЮКИ

Цього четверга Близнюкам не варто починати нові проекти або займатися найсерйознішими завданнями. Дозвольте собі трохи перепочити, інакше вся ваша робота піде нанівець і ви даремно витратите і час, і нерви.

РАК

Можливе загострення на любовному фронті. Зверніть особливу увагу на оточуючих. Можливо, ваша "друга половинка" постійно знаходиться десь поруч, однак ви самі того не відаючи наполегливо ігноруєте всі очевидні знаки уваги. Не бійтеся змінити своє життя на краще, давши шанс людині, яка вас любить.

ЛЕВ

У вашому житті може наступити біла смуга, проте все першою чергою залежить від вас самих. Постарайтеся взяти себе в руки, зосередитися лише на важливих речах і перестати розпорошувати увагу на незначні ситуації. Також не забувайте про своє здоров'я, яке залишає бажати кращого.

ДІВА

Влаштуйте собі відпочинок від щоденної рутини та займіться тим, що вам до душі. Можливо, ви давно хотіли спробувати себе у творчості - саме час зробити це. Такий крок не тільки допоможе вам з новими силами повернутися до роботи, але і налагодить відносини з близькими.

ТЕРЕЗИ

Терезам хоча б на деякий час необхідно забути про запальні риси характеру. Різкі фрази та вчинки можуть не на жарт ображати ваших близьких, хоча ви і не відразу це усвідомлюєте. Спробуйте провести четвер максимально спокійно, без гострих реакцій на те, що відбувається.

СКОРПІОН

Постарайтеся якомога швидше вирішити всі проблеми, що накопичилися і з'ясувати стосунки з близькими. Можливо, вони чекають від вас більшого, ніж ви можете їм дати. Щоб уникнути конфліктів і непорозумінь, заздалегідь розставте всі крапки над "і".

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям у четвер пощастить у фінансовому плані. Гроші прийдуть звідки їх і не чекали, однак ваша головна задача - грамотно розпорядитися прибутком, не втративши голову від щастя. До того ж, не забувайте, що гроші - хоч і важлива, але далеко не найголовніша частина життя.

КОЗЕРІГ

Направте свою енергію в раціональне русло. Заведіть корисні знайомства, спробуйте домогтися підвищення, або ж попрацюйте над поліпшенням любовних відносин. Не втрачайте часу дарма, поки у вас є бажання і сили змінювати життя.

ВОДОЛІЙ

Слідкуйте за своїм здоров'ям - зірки прогнозують несподівані перевантаження та перепади настрою. Намагайтеся харчуватися збалансовано та не зловживати шкідливими продуктами, як би їх не хотілося. Краще в чомусь собі відмовити добровільно, ніж потім довго та болісно лікуватися.

РИБИ

У четвер удача на вашому боці. Можете робити найбожевільніші вчинки - всі вони підуть лише вам на користь. До слова, це стосується як і сфери відносин, так і робочої. Не сидіть на місці - рухайтеся до своєї мрії, поки зірки до вас прихильні.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: