Вхiд на сайт
Авторизацiя

Сьогодні в Україні знову очікується мокрий сніг: коли прийде тепло

Сьогодні в Україні знову очікується мокрий сніг: коли прийде тепло
У середу, 28 березня, в Україні похолодає, очікується мокрий сніг з дощем. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко в соціальній мережі Facebook.

"Отже. сьогодні, 28 березня мокрий сніг ймовірний у північних областях України, подекуди на Заході, у Харківській області, можливо, дотягне до Полтавщини, Черкащини та північних районів Вінницької області. На решті території - періодичний дощ. На Луганщині та Донеччині - істотні опади навряд", - написала вона.

Також Діденко зазначила, що температура повітря знизиться до 0...+4 градусів. На Півдні та крайньому Заході буде +6...+11 градусів.

У Дніпрі, Кропивницькому та їхніх районах протягом дня +4...+7 градусів.

"У Києві в середу пройдуть дощ з мокрим снігом, найближчої ночі -1...-3 градуси, завтра вдень +1+3 градуси. Холодненько", - написала синоптик.

Також зі слів Діденко, у четвер ще буде прохолодно.

А з п'ятниці температура підвищиться до +8...+11 градусів. Але з періодичними дощами та вітром.

За даними сайту sinoptik.ua, у суботу в столиці буде хмарно, дрібний дощ, температура підніметься до +8 градусів, а уже в неділю, 1 квітня, прогнозується до +17 градусів тепла.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: