Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що зорі віщують: гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку

Що зорі віщують: гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку
Дізнавайтеся, що для вас підготували зорі на сьогодні, 28 березня.

Овен (21.03 - 20.04)

Ранок Овни зустрінуть у гарному настрої. Натхнення може додати творчий успіх, любовна романтика, несподівана удача, іншf позитивнf обставина. Вільні ініціативи, в тому числі, особистого характеру, краще в першій половині дня. Вечір створить умови для цілеспрямованих практичних дій, саме в цей час краще приступати до чергового етапу професійної діяльності, посиленим тренуванням. Можливо, в ході роботи ви виявите кілька власних колишніх помилок, інформує новину УкрМедіа.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям не варто поспішати з поверненням до рутини і повсякденності. Поки не настав вечір, можна повитать в хмарах, дозволити собі пожити в нестандартному режимі або випробувати незвичайні яскраві відчуття. Можливо, вас осяє ще одна нетривіальна ідея, пов'язана з будинком, побутом, творчістю, зовнішністю або особистим життям. В кінці дня буде природним прагнення перейти від творчої частини до практичної. Ви будете у виграші, якщо ваше хобі і професійна діяльність збігаються, або перетинаються.

Близнюки (22.05 - 21.06)

На початку дня Близнюкам краще користуватися моментом і запасатися позитивними емоціями. Думки в цей період може займати романтичний епізод теперішнього або минулого, вселяє надію на щасливе майбутнє. Ви можете отримати ще одне підтвердження доброї новини. Можливий вдалий випадок в дорозі, не виключені дрібні знахідки. Увечері фокус уваги може зміститися на будинок, авто чи бізнес, на перший план можуть вийти сімейні, професійні або податкові зобов'язання, питання охорони володінь.

Рак (22.06 - 23.07)

У першій половині цього дня Ракам вдасться врегулювати матеріальні питання, залагодити проблеми з дітьми, а також знайти золоту середину у справах, пов'язаних з кар'єрою і творчістю. Рішення може виявитися несподіваним, можливий вдалий експеримент. Авантюри згодом можуть дати побічний ефект, тому не варто планувати бюджет на місяці вперед. Вечірні години налаштують на більш практичний і серйозний лад, може з'явитися необхідність в терміновій зустрічі, поїздки або партнерської ділової операції.

Лев (24.07 - 23.08)

У першій половині дня Львів порадує приємний сюрприз, який можливий в самий останній момент. Настрій буде відмінним, якщо ви цінуєте подарунки долі і тверезо оцінюєте свої поточні шанси. Можливо розчарування, якщо ви чекали більшого. Почуття задоволеності життям більш ймовірно далеко від дому або звичного середовища, в родині і в знайомій обстановці багато що може вас дратувати. В кінці дня краще поставити акцент на дотриманні термінів робіт і рівня якості, ефективне використання ресурсів.

Діва (24.08 - 23.09)

Поки не настав вечір, Діви можуть коритися настрою чи випадку. Можлива несподівана удача там, де ви готувалися до найгіршого або страждали від невизначеності. Не виключено, що це змусить вас інакше поглянути на події, частково примиритися з ходом обставин і знову знайти надію. В кінці дня не залишиться місця мріям і вільним занять, доведеться підтверджувати заявки справами. З'явиться привід продемонструвати майстерність, професіоналізм, витривалість, відповідальність, організованість.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам варто використовувати з максимальною віддачею першу половину дня. В цей час залишається шанс вплинути на події або опинитися в потрібний час у потрібному місці. Доля може подарувати останню можливість оригінального компромісу. Ви зможете переконатися в зробленому вами враження, отримати бонус у вигляді несподіваної поступки або знак симпатії. Увечері на зміну легкості і гармонії прийде копітка праця. Для якісного виконання завдання може вимагатися вимушена самотність, обмеження.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

У першій половині дня доля готова зробити Скорпіонам подарунок, але не всі представники знаку готові оцінити його по достоїнству. Можливо, це буде не те, чого ви чекали, вас не влаштує стиль або масштаб. Вечір сприятливий для системної роботи у вже відомому напрямку. Краще не починати з нуля, а вибрати знайому область дій, інакше перший успіх незабаром зміниться загадковим тупиком. Добре приступати до тотальної переробці, оптимізації технічної та інструментальної бази, відпрацювання майстерності.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям зірки радять насолоджуватися життям в першій половині дня. Не варто відкладати акцію, яка викликає у вас позитивні емоції, наприклад, побачення. Успіх буде залежати від уміння зловити момент. Ввечері на перше місце вийдуть ділові та професійні зобов'язання, обов'язок, дисципліна. На зміну романтичним переживань прийдуть практичні пріоритети. Матеріальної, кар'єрної та іншої віддачі від вжитих дій не варто чекати швидко, будьте готові попрацювати на перспективу.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам не варто претендувати на управління подіями в першій половині дня, так як в цей час править випадок. Обережні Козероги можуть пошкодувати про свою нерішучість. Якщо ви погарячкували і перевищили свої ліміти, вдасться не зірватися з краю прірви і навіть отримати за хвилювання втішний приз. Самий продуктивний період - вечір. Успіх забезпечить ваша працездатність, укупі з цілеспрямованістю і організованістю. Ви зможете продемонструвати майстерність або продиктувати свої умови.

Водолій (21.01 - 19.02)

У першій половині дня позитивні моменти переважають для Водоліїв негативні. Можливий сплеск популярності. У відносинах захоплення і симпатія будуть сильніше ревнощів і заздрості. На перший план краще поставити інтереси пари, а не свої власні. Вечір готує вам серйозний фронт робіт, не виключено іспит. Варто підійти до справи відповідально, краще не допускати грубих помилок. Може знадобитися усамітнення, підстраховка не завадить. Стане в нагоді системність підходу, холоднокровність, безстрашність.

Риби (20.02 - 20.03)

На початку дня Рибам не варто піддавати себе зайвим навантаженням, бажано уникати рутини. Добре зайнятися оригінальною справою, що дозволяє поєднати приємне з корисним. Підсумком може стати невелике відкриття або одноразовий дохід. Може незвично повести себе ваш домашній вихованець. В кінці дня важливим якістю стане витримка. Варто строго дотримуватися пунктів старого договору, регламенту офіційного партнерського спілкування. Якщо немає надзвичайних обставин, ініціативу краще віддати другій стороні.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: