Вхiд на сайт
Авторизацiя

Кополовець: У Закарпатті трохи відроджується футбол

Півзахисник клубу Минай Михайло Кополовець поділився думками про розвиток футболу в Закарпатті.
Кополовець: У Закарпатті трохи відроджується футбол

- У Закарпатті трохи відроджується футбол. Дай Бог, щоб ми в наступному сезоні у Другій лізі стартували. У Закарпатті футбол люблять, але зараз його тут немає практично.

Є багато молодих футболістів, але немає платформи, де б гравці себе показали. Нема команди, яка виступала на державному рівні. Обласний чемпіонат - ну хто тут приходить, дивиться. Але тут люди дуже люблять футбол. Навіть коли Говерла вмирала, по 2000 чоловік ходили.

Новачки? Ну ви зараз бачите, що багато ветеранів, які потроху закінчують з футболом. Думаю, що якісь ще зірки заїдуть сюди.

У нас багато кваліфікованих футболістів-ветеранів, які ще можуть грати. Я вам скажу, тут пару футболістів можуть пограти в Першій лізі і у Вищій лізі, враховуючи сьогоднішній рівень, - сказав футболіст.

Нагадаємо, що останнім професійним клубом Кополовця був Айнхайт, який він покинув в 2016-му році.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: