Вхiд на сайт
Авторизацiя

Клімкін пропонує українцям обговорити запровадження латиниці

Клімкін пропонує українцям обговорити запровадження латиниці
Міністр закордонних справ Павло Клімкін закликав обговорити ймовірне запровадження в Україні латиниці поряд із кириличною абеткою. Про це він написав у Facebook після зустрічі з представниками країн Центральної Європи, передає УНН.

“В дружній розмові історик та журналіст з Польщі Зємовіт Щерек запитав, чому б Україні не ввести поряд з кирилицею латиницю. Наша мета — формування української політичної нації, тому маємо працювати на те, що нас об’єднує, а не роз’єднує. З іншого боку, чому б не подискутувати?”, — написав Клімкін.

Очільник МЗС також наголосив, що українській стороні слід приділяти більше уваги регіональній динаміці.

"Я абсолютно переконаний, що Центральна Європа може повністю відродитися лише після звільнення України від пострадянськості. Лише в такому разі це буде цілісний, самодостатній та успішний проект," - пояснив він.

Сьогодні розмовляли разом з представниками країн Центральної Європи про долю регіону та роль України в...

Опубликовано Pavlo Klimkin 26 марта 2018 г.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: