Вхiд на сайт
Авторизацiя

Погода на сьогодні, 27 березня: в Україні дощ, на заході - зі снігом

Погода на сьогодні, 27 березня: в Україні дощ, на заході - зі снігом
У вівторок, 27 березня, в Україні пройдуть дощі, на заході - зі снігом. Лише в двох областях очікується сонячна погода. Повітря прогріється до +14 градусів. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, на заході дощ з мокрим снігом, вдень температура повітря триматиметься на рівні від 5 до 8 градусів тепла. На сході вдень дощ, а вночі - сніг, вдень від +4 до +7.

У центральній частині країни дощ з мокрим снігом, а у Вінницькій області - сонячно. Стовпчик термометра зупиниться на рівні від 3 до 7 градусів з позначкою "плюс".

На півночі дощ, у Чернігівській області - зі снігом, вдень від +4 до +7 градусів. На півдні синоптики прогнозують опади, тільки в Одеській області сухо і сонячно. Вдень від 6 до 11 градусів тепла, а в Криму повітря прогріється до +14.

У Києві дощ, вдень від +4 до +6 градусів.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: