Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на вівторок, 27 березня: як провести цей день

Гороскоп на вівторок, 27 березня: як провести цей день
Астрологи розповіли, як варто провести вівторок, 27 березня.

Когось чекає несподіваний успіх, деяким же зірки пророкують підступні повороти долі. Дізнайтеся, що чекає представників різних знаків зодіаку у вівторок.

ОВЕН

Вас терзають сумніви і численні "за" і "проти". Вже не вперше ви роздумуєте, як зробити цей перший крок, однак не наважуєтеся, адже в разі рішення піти назад ви програєте значно більше. Час ці "за" і "проти" кинути на чаші терезів, придивитися до них уважніше і прийняти тверде рішення. Можливо, сьогодні ви отримаєте той самий знак, який додасть вам впевненості.

ТЕЛЕЦЬ

Уже в другій робочий день ви можете відчути дискомфорт від кількості справ, а разом з ними і велике бажання перекласти їх на чиїсь плечі. Тут вибір за вами, проте хто все це розгребе, той і отримає корисний досвід, який виявиться просто безцінним вже найближчим часом.

БЛИЗНЮКИ

Вівторок цього тижня обіцяє близнюкам раптові розчарування. Малоприємні моменти в ваш день внесуть близькі вам люди: родичі, колеги, приятелі, однак не варто сприймати події сьогоднішнього дня дуже близько до серця. Рішення нанести удар у відповідь може обернутися куди більш плачевними наслідками.

РАК

Якщо в першій половині дня ви будете бажати якнайшвидшого повернення в ліжко, то вже до обіду відчуєте несподіваний приплив сил і бажання проявляти активність. Ви будете сповнені творчого ентузіазму і натхнення, однак знайдіть новим силам правильне застосування, не витрачайте їх даремно.

ЛЕВ

Судячи з усього, ви вже заздалегідь налаштували себе на малоприємний візит родичів або близьких, який в даний момент здається вам абсолютно недоречним. Видихніть, погляньте на цю ситуацію з іншого боку, напевно в ній криється куди приємніший сенс. Якщо ж вам так і не вдасться втішити себе, перейдіть на думки про більш сприятливі вихідні в компанії друзів, про що роздумували ще вчора.

ДІВА

Дівам просто необхідно взятися сьогодні за все, що заманеться начальству. Справа зовсім не в суворості чи бажанні керівництва покомандувати, цього вівторка перед вами відкриють прямі двері до підвищення.

ТЕРЕЗИ

Терезам незайвим буде приборкати свою спритність, особливо якщо це стосується питань кар'єри. Приділіть сьогодні час не новим цілям, а роботі, про яку ви забули похапцем і в метушні.

СКОРПІОН

Ймовірно, сьогодні вам захочеться поділитися своїми проблемами, розкрити душу і спробувати знайти відповіді на ряд важливих питань. Однак не поспішайте з цим. Сьогодні вам навряд чи порадять щось істотне, натомість куди охочіше скористаються вашою довірою.

СТРІЛЕЦЬ

Задумалися про зміну гардеробу? Не найгірший час для кардинальних змін. Сьогодні, втім, як і на цьому тижні в цілому, не варто шкодувати грошей, покупки будуть вигідними і своєчасними. Єдине, відмовтеся від походу по бутіках з близькими і покладайтеся лише на свій смак.

КОЗЕРІГ

Цього вівторка зірки обіцяють козерогам натхнення і реальні можливості втілити в життя ідеї цікавих проектів. Сміливо пропускайте повз вуха критику і не звертайте увагу на ті дрібні непорозуміння, які виникають в колективі. Рухайтеся до мети впевнено.

ВОДОЛІЙ

Саме час повернутися водоліям до фінансових проблем, які накопичилися за останній час. Сьогоднішній день виявиться вельми сприятливим для ділових зустрічей і успішних переговорів

РИБИ

Незважаючи на те, що робочий тиждень тільки почався, втім вівторок принесе рибам натхнення і комфортне середовище для творчості. Саме час зайнятися самоосвітою, отримати навички та знання. Все вивчене вами сьогодні неодмінно стане в нагоді в подальшому.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: