Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті батько зґвалтував свою 10-річну доньку: поліція повідомила подробиці

На Закарпатті батько зґвалтував свою 10-річну доньку: поліція повідомила подробиці
Співробітники Берегівського відділу поліції затримали жителя району, який обґрунтовано підозрюється в зґвалтуванні своєї малолітньої дочки. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

23 березня до поліції звернулася директор школи в одному із сіл Берегівського району, яка заявила про зґвалтування 10-річної учениці її батьком. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 34-річний місцевий мешканець підозрюється у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 153 ККУ. Інформацію про це правопорушення внесено у єдиний реєстр досудових розслідувань.

Чоловіка затримано в порядку статті 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

За вчинене підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: