Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на тиждень: Дівам треба міняти обстановку, а Рибам – подбати про потреби партнера

Гороскоп на тиждень: Дівам треба міняти обстановку, а Рибам – подбати про потреби партнера
Гороскоп на тиждень, 25-31 березня, для Сьогодні підготувала астролог Любов Шехматова.

ОВНИ
Події на роботі будуть розгортатися драматично. Мінуси минулого оскверняють імідж, заважають самоствердження. Якщо шеф закручує гайки, не бунтуйте, злість руйнівна. Це провокаційні витівки Его. Будьте дисциплінованими, уникайте зіткнень з начальством (тут витає дух самодурства), йдіть на компроміс в моменти непорозумінь, не розраховуючи на заступництво високих чинів. Тут ви не в фаворі, будь-який конфлікт несе фатальні наслідки. Нинішнє завдання – продемонструвати пік професіоналізму, стати взірцем толерантності та благородства, оголосивши бій не оточенню, яке не підкоряється вам, а власним порокам. Змініть себе на краще, тоді і навколишній світ "прогнеться" під вас! Увага Овнам-керівникам, ви несете глобальну відповідальність за долі підопічних, тримайте себе під контролем.

ТЕЛЬЦІ
Жертовність заради блага близьких, коханих – ось успішний пропуск в майбутнє. Тиждень пройде під кармічні акорди, таємниці випливуть на поверхню. особливо на роботі багато речей проясняться. Бажано сидіти тихо, не лізти на рожен, інакше спровокуєте протидію. Якщо незаслужено стали "цапом-відбувайлом" бездуховних, непорядних або жорстоких осіб, не мстіться, а робіть все з чистими помислами, щоб не заплямувати совість. За всі страждання справедливо воздасться.
Дбайте про домашнє благополуччя, застава особистого щастя затишне сімейне гніздо. А на службі менше "працюйте", це другорядна тема і не повинна з вас висмоктувати дорогоцінні сили, руйнуючи особисте життя. Кар'єрний "ліфт" поки – що зупинився (так треба до листопада), і тут ви безсилі його запустити. У період з 9 березня по 10 липня, з минулого повертаються старі знайомі, приятелі, не уникайте зустрічей, якщо випадково "щось" ви свого часу не допрацювали, – завершуйте. Ці люди стануть вам відмінними партнерами в спільних справах.
Контакти з Овнами найплідніші.

БЛИЗНЮКИ
Для підтримки в серці взаємних почуттів (це найактуальніша тема), ви хочете, щоб вас любили пристрасно і шалено, де на жаль, бажання йдуть врозріз з можливостями. Партнери скупі і холодні, шкодують торішнього снігу, ніж обрізають і ваші любовні крила. З черствими авторитарними друзями аналогічна картина. Тому ні на кого не розраховуйте, а покладайтеся лише на власні ресурси. Між "дай" і "на" в чуттєвій і матеріальній сфері повинна бути чітка справедлива межа. Нахабних "паразитів" женіть геть, то вампіри. Працюйте на службі, як фахівець ви на вагу золота, міняти роботу сенсу немає. До 10 липня. З діловими (шлюбними) партнерами, керівництвом завершуйте давні справи. Якщо минуле ставить палки в колеса, це знак для відпрацювання боргових хвостів.

РАКИ
Ви перебуваєте між молотом і ковадлом: це сім'я і робота. Посадовий олімп манить райдужними перспективами, але не все так просто. Головне ладити з начальством і любити свою справу, бізнес. Конкуренти з залізобетонною хваткою і не дозволять вам взяти його штурмом або зміцнити давні завоювання ділові рубежі. Будь-яка дія породжує протидію. Втім це не привід для дезертирства, ви сильна особистість, керуйтеся бажаннями, те, що хоче душа і є істинним орієнтиром. Терпляче виношуйте сокровенні задуми, якщо це не плід Його, прийде час – вони реалізуються.
Культивуйте любов в серці до всіх, огорніть високими почуттями тих, кому свого часу заборгували. З 9 березня до 10 липня тут дежавю і успішні можливості залатати егоїстичні діри любов'ю. Відкрийте "краник" сексуальних потягів!
31 березня – кризовий день.

ЛЕВИ
Слід урізноманітнити буття, додати яскравих емоційних фарб в життєву палітру. Подорожуйте, вас всюди будуть зустрічати з радістю і любов'ю, міняйте обстановку, знайомтеся з цікавими людьми, наповнюючи душу свіжими враженнями. Світ зараз зітканий із милозвучних вібрацій, єдиний мінус – це здоров'я. Тут невтішна картина, діагнози (в основному від лукавого) лякають, втім менше на них звертайте уваги, – ризикуєте "напхати" себе не тими ліками. Ваш цілитель – оптимізм, позитивні емоції і щаслива сім'я. Якщо схрестяться шпаги амбіцій з партнерами (діловими, шлюбними), проявляйте розсудливість, їх дії – для вас гальмо, легше запобігти конфлікту, ніж потім його усувати. Особливо підтримуйте хороший мікроклімат в службовому колективі, не провокуйте колег, помічників. Доленосне завдання року – стати зразковими у всьому, вміти відповідати за прийняті рішення, щоб кермувати в правильному напрямку!

ДІВИ
Підлаштовувати "хочу" під "треба" – воно зараз править балом. І матеріальна тема найболючіша. Якщо плата за зроблену роботу не влаштовує, доведеться потерпіти, насильно цю перешкоду не здолати. "Розкуркулювати" роботодавців складно. Від трудових модернізацій теж ніякого толку. Йти нахрапом ва-банк безглуздо, шукайте таємні стежки, "беріть слід" і рухайтеся до мети. Детектив з вас блискучий. Інтуїція, приховані важелі впливу в ваших умілих руках працюють блискуче, тому шахраям і маніпуляторам ви не по зубах. Подолаєте підводні перешкоди з маленькими втратами.
Якщо на особистому фронті холодно, серце захолонуло, намагайтеся оточити обранця матеріальною турботою, служити йому, догоджати, задовольняючи різні примхи. І не смійте скакати в гречку! Нічого там не знайдете, а ризикуєте втратити і те, що маєте. Міняйте обстановку, зміна життєвого ландшафту, короткі поїздки, спілкування зі старими знайомими є благодатним стимулятором. З 9 березня -10 липня вдалий повернення в минуле. Є успішний шанс покращити відносини з давніми компаньйонами, друзями, рідними. Миріться, склеюйте розбиті горщики!

ТЕРЕЗИ
Ви палає ентузіазмом, який важливо направити в практичне русло – навколо наелектризована обстановка. Минуле сплелося з майбутнім в один негативний клубок. Жорстко контролюйте свою поведінку, нав'язувати власні егоїстичні інтереси оточення категорично заборонено! Ваші партнери, конкуренти вольові, чарівні, володіють високим творчим потенціалом, тому їх поставити на коліна не вдасться. Урок долі полягає в умінні усвідомлювати імпульси своїх бажань і навчитися створювати гармонійну атмосферу, взявши на себе роль друга-миротворця. Особливо в родині з домочадцями, де панує негативна атмосфера. У співпраці робіть ставку на перевірених гідних друзів. Друг-компаньйон – це вищий пілотаж відносин.

СКОРПІОНИ
У родині гнітюча атмосфера, вимотує сили, заважає роботі. Але ви дуже сильна харизматична особистість і мужньо несете той хрест випробувань. Модернізуйте відносини "батьки-діти" "начальник-підлеглі". Слід вчитися, освоювати нові технології та рухатися в унісон з прогресом на роботі, демонструючи високий професіоналізм, щоб не збитися з кар'єрних орієнтирів. А головне визначитися – в чому ваша місія. Швидше за все роботу, яка відповідає актуальним потребам суспільства, але ви туди по інерції вкладаєте зусилля, доведеться найближчим часом залишити. І зараз все таємне спливе, вказавши правильний шлях діяльності. Приділіть увагу психологічній релаксації, це першочергове завдання для підтримання належного життєвого тонусу і страховки від хвороб.

СТРІЛЬЦІ
Усередині горить потужне творче ядро, стимулюючи високі творчі досягнення, сприяючи креативності. І романтичний "загул". Колчедан з любовними стрілами відкрито. Однак ваш орієнтир – високий моральний ценз, порушувати духовні, юридичні закони заради наживи, задоволення низьких пристрастей заборонено. Будьте уважні, зараз бажання нашіптує лукавий, підете на поводу окаянного, почнете гребти тільки до себе – отримаєте дірку від бублика. Сім разів відміряйте один відріжте, перш ніж діяти. Благочестя на всіх рівнях – ось фільтр, який вбереже облуди і порочних рішень. Вчасно ховайтеся в раковину, оберігаючи свій таємний світ від публічних нападок. Сили Небес вас оберігають таємно. У закоханих складні часи, доведеться грати в одні ворота, любити без взаємності

КОЗЕРОГИ
Вам належить балансувати між сім'єю і роботою (тиждень кризовий), де домашні справи заряджають енергією, вимагаючи дозволу застарілих проблем. Не ховайтеся в "кокон", насправді глибинні особисті потреби криються в професійній діяльності, кар'єрному зростанні, а сімейні узи – не тягар, а надійна опора, живильне джерело життєвих сил. Покровителів знайдете в колі старих друзів, братів, сестер, духовних наставників. Слідкуйте за зовнішністю, ваш імідж відлякує людей, поновіть гардероб, не піддавайтеся песимізму і на зло всім посміхайтеся! Життя прекрасне!
31- кризовий день.

ВОДОЛІЇ
Повсякденне буття і найближче оточення вимагають уваги і вашої присутності тут і зараз! Втім зосередившись лише на діяльності, що відповідає інтересам, особливо в парі з надійними шлюбними партнерами, досвідченою діловою командою можна допустити непоправної помилки. Все загальмується. Тут коса чужих запитів зайде на камінь ваших інтересів. Намагайтеся не диктувати свою волю, а розумно прийняти чужу точку зору. Ваш козир компроміс, а партнер – не ворог, а учень. Інакше накопичена злість спровокує хвороби. Професійна стезя благословенна, у кар'єристів, бізнесменів день рік годує. Навіть коли схильні ідеалізувати людей, не біда, вірте у все найкраще і воно матеріалізується! Головне нікому не нав'язувати свої переконання.

РИБИ
Не переплутайте де "моє", а де "чуже", ви схильні щедро витрачати чужу енергію, вважаючи її своєю, особливо, якщо мова йде про плоди спільних зусиль, взаємин (і сексуальних теж). А це протипоказано. Пам'ятайте: емоційні та фізичні потреби партнера – святе. Егоїзм заборонений. Працюйте, ви здатні заробити, розбагатіти і профінансувати інших, не слід нікого "розкуркулювати", достатньо власних ресурсів для повного щастя, ними і діліться. А чужий хліб стане кісткою в горлі. Якщо відносини з друзями зайшли в "глухий кут", не поспішайте спалювати мости, пізніше все налагодиться. Взагалі ви улюбленці долі в цьому році, покровителі в ризиковану мить завжди допоможуть.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: