Вхiд на сайт
Авторизацiя

За спробу контрабанди закарпатські прикордонники вилучили у чоловіка автомобіль

За спробу контрабанди закарпатські прикордонники вилучили у чоловіка автомобіль
Громадянина Словаччини не зупинив ризик залишитись без транспортного засобу, коли він вирішив скористатись ним для контрабанди цигарок.

Так, учора ввечері під час перевірки автомобіля «Volkswagen» у прикордонників пункту пропуску «Ужгород» виникли підозри щодо можливого використання його у протиправній діяльності. Отож, військові скерували автівку на поглиблений прикордонно-митний огляд, у ході якого виявили схованку у паливному баку. У ньому 36-річний словак намагався перемістити через кордон 260 пачок цигарок марок «BOND» та «L&M».

Як результат, контрабандні цигарки та легковий автомобіль «Volkswagen» 1992 року випуску на кордоні вилучили. Загальна сума оцінки конфіскату склала понад 13 тисяч гривень, - повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: