Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські лісівники закликають приєднатися до акції "Година Землі"

Закарпатські лісівники закликають приєднатися до акції "Година Землі"Цей день нарешті настав! Вже сьогодні ввечері відбудеться наймасштабніша екологічна акція "Година Землі". Давайте всі разом рівно о 20:30 вимкнемо світло на 60 хвилин в знак небайдужості до майбутнього планети. Акція покликана привернути увагу закарпатців до дбайливого і відповідального ставлення до природи і ресурсів.

Закарпатські лісівники закликають приєднатися до "Години Землі", захищати природу та навколишнє середовище. Адже природні багатства Закарпаття - наше національне надбання. І серед закарпатців багато небайдужих до флори і фауни. Не будь байдужим - приєднайся до майбутнього - підтримай акцію #Година_Землі" сьогодні!

Вперше акція "#Година_Землі" була проведена з ініціативи WWF Австралії в 2007 році в Сіднеї. У ній взяли участь понад два мільйони осіб. Вже на наступний рік до "Година Землі" приєдналися 35 країн світу. У призначений час згасла підсвічування Колізею в Римі (Італія), мосту Золоті ворота в Сан-Франциско (США) і багатьох інших визначних пам'яток. Щороку до "Година Землі" приєднуються нові країни і все більше людей своєю участю в ній показують небайдужість до майбутнього планети.

Сьогодні "Година Землі" - це наймасовіша екологічна акція на планеті. У ній беруть участь понад два мільярдів чоловік по всьому світу, більш як 170 країн і близько семи тисяч міст.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: