Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 24 березня 2018 року для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 24 березня 2018 року для всіх знаків Зодіаку

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам варто піднятися з ліжка раніше: ранок обіцяє прилив позитивних емоцій і невеликі сюрпризи. Можливо, вас порадує улюблений сніданок, дзвінок друга, або просто приємний вигляд з вікна. У другій половині дня зросте потреба в побутовому комфорті, взаєморозуміння або безпечної особистої території, але замість душевного спокою можна зіткнутися з розбіжностями, замість відпочинку зі шквалом звинувачень або вантажем обов'язків, у тому числі, у своєму власному домі. Доведеться в чомусь себе обмежити, передає Ukr.Media.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям зірки радять будувати плани на уїк-енд з поправкою на зовнішні умови, які далеко не завжди будуть гармонійними. Заходи, від яких ви звикли чекати лише хорошого, цього разу можуть принести вам тільки приємні враження. Причиною може стати випадковий збіг обставин, стан справ в сім'ї, стан доріг або засобів зв'язку. До загальної непередбачуваності обстановки може додатися нездужання, примхливий настрій, або раптом набравший чинності особистий конфлікт.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Початок дня обнадіє Близнюків, але далі ситуація може розвиватися непередбачувано. Несподівана подія здатна змішати карти і змусити переглянути пріоритети. Контактувати з друзями і займатися своїми справами розумніше вранці, це найкращий період для вільного проведення часу. Друга половина дня може підвести до радикального кроку, пов'язаного з фінансами. Ймовірно, доведеться обмежити витрати, структурувати бюджет. Зросте ймовірність збитків, ризиків, невдалих вкладень, псування речей.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам варто завчасно вжити заходів обережності, бажано системні. У другій половині дня різко зросте травмоопасность і конфліктність. Рекомендується утриматися від будь-яких починань і від сутички з явно переважаючим по силі противником: крах чи серйозний збиток стане набагато більш вірогідним результатом, ніж перемога або вигода. Зірки радять вам стежити за собою, так як є небезпека спровокувати неприємності власною поведінкою. Небезпечні і агресія, і комплекс жертви.

Лев (24.07 - 23.08)

Ранок обіцяє Левам приємні враження, але вже у середині дня ситуація може змінитися. Психологічна атмосфера стане менш комфортною, на подієвому плані можуть виникнути термінові справи або з'явитися непередбачені труднощі. Вас може чекати відповідальна робота, не виключено, що вам доведеться діяти, незважаючи на своє фізичне та моральне самопочуття. Нервозність може змусити вас і оточуючих робити критичні помилки. Впоратися із завданням вам допоможуть системні холоднокровні дії.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам потрібна обережність у ініціативах, акуратність і передбачливість у справах, делікатність у спілкуванні з близькими і коханими людьми. У другій половині дня розвиток подій непередбачуваний, одна помилка потягне за собою інші. Відповіддю на необачні дії буде жорсткий урок від життя. Експерименти загрожують травмами і збитками. Краще не заводити друзів, не намагатися зблизитися. Позитивна сторона невдач - можливість побачити слабкості планів, вразливість відносин або власні недоліки.

Терези (24.09 - 23.10)

Протягом дня Терези стануть більш жорсткими і цілеспрямованими. Зробити вас «бойовою машиною» може складна ситуація в бізнесі, почуття обов'язку, сімейна або житлова обстановка. Якщо ви не володієте впливом або у вас м'який характер, зросте ризик потрапити під прес обставин, можливо вимушене підпорядкування, залучення в боротьбу або конкуренцію. У конфліктах велика ймовірність стати постраждалою стороною. Не найкращий момент для дипломатичної місії, операцій з нерухомістю, укладення союзу.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

У Скорпіонів великі шанси на успіх, проте сьогодні розраховувати слід скоріше на перемогу в боротьбі, ніж на безкоштовні подарунки фортуни. На шляху до успіху чекає чимало пригод і труднощів. Поряд з технічними, можливі ідеологічні або психологічні проблеми. Не надто гладко складатимуться взаємини з іноземцями і далекою ріднею. Може знадобитися майстерність, професійний навик, вміння контактувати з людьми в нештатній ситуації. Перенапруження може відбитися на здоров'ї.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Для Стрільців день кризовий, будь-який поворот подій може стати фатальним. Є ймовірність душевних травм, але більш відчутними можуть виявитися матеріальні збитки. Можуть бути порушені обіцянки, не дотримані терміни або зобов'язання. Випробування зміцнять дух. Не варто залишати без охорони дім і цінності, піддавати небезпеці бізнес, позичати гроші, проводити незахищені технічні експерименти. У форс-мажорній ситуації, навпаки, потрібно діяти рішуче, ризик може стати єдиним виходом.

Козеріг (22.12 - 20.01)

У Козерогів складний день. Багато чого може дратувати, нервувати, не виключені провокації. Можна перевищити міру необхідної оборони і виявитися винним. Найбільш небезпечні особисті рахунки: ви ризикуєте постраждати при будь-якому результаті. Якщо ви не підготовлені технічно і морально, конфлікт здатний підірвати вашу репутацію і самооцінку. Небажано конкурувати і «наводити мости», в тому числі, з родичами і партнером по шлюбу. Краще відкласти ініціативи, скасувати романтичні і розважальні акції.

Водолій (21.01 - 19.02)

Ранок може стати для Водоліїв безхмарним, але приємна атмосфера навряд чи збережеться до вечора. Після обіду з'являться невідкладні справи, проігнорувати які у вас не буде ні права, ні можливості. Може стати більш вразливим весь організм або найслабша його система. Бажано берегти здоров'я, особливо при наявності хронічних захворювань та схильності до болів. Причиною занепокоєння можуть стати родичі або домашні вихованці. Можливі травми, пригоди в дорозі, проблеми з отриманням допомоги.

Риби (20.02 - 20.03)

Риби можуть зіткнутися з ускладненнями там, де їх ніщо не віщувало. Інтуїція підкаже, що все закінчиться добре, але однієї віри в успіх мало. Ситуація може вимагати рішучих заходів і готовність піти на ризик, особливо, якщо порушена безпека дітей або доля важливого проекту. Не виключено, що за свій успіх ви заплатите дорогу ціну. В любові не обійтися без напруження пристрастей. Варто подвоїти обережність фінансистам і бізнесменам, а також спортсменам та любителям екстремальних розваг.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: