Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті під час застілля чоловік зарубав сокирою товариша

На Закарпатті під час застілля чоловік зарубав сокирою товариша
Оголошено про підозру та взято під варту чоловіка, підозрюваного у жорстокому вбивстві товариша

Як повідомили у Міжгірському відділі Хустської місцевої прокуратури, вже затримано, повідомлено про підозру за ст. 115 КК України та взято під варту, чоловіка підозрюваного у вбивстві свого товариша.

Понівечене тіло 47-річного мешканця с. Присліп Міжгірського району, виявила його сестра, яка і повідомила поліцію про вбивство.
У ході проведення оперативних заходів правоохоронцям вдалося швидко встановити імовірного вбивцю. У скоєному обґрунтовано підозрюють 32-річного товариша загиблого, який гостював у нього в день убивства.

Під час вживання спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт і гість, схопивши сокиру, наніс нею кілька ударів господарю помешкання. Травми виявилися несумісні з життям, чоловік загинув на місці.

Ужгородським районним судом задоволено клопотання слідчого погоджене прокурором про обрання щодо нього запобіжного заходу у виді тримання під вартою, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

На Закарпатті під час застілля чоловік зарубав сокирою товариша



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: