Вхiд на сайт
Авторизацiя

Веловесна в Ужгороді стартує вже вчетверте 6 стартами зимового чемпіонату України

Веловесна в Ужгороді стартує вже вчетверте 6 стартами зимового чемпіонату України
Уже традиційно відповідно до Всеукраїнського календарного плану спортивно-масових заходів в Ужгороді на одній з кращих крос-кантрійних велотрас країни в шахтинському лісі та в Ужгородському районі (горі Невицького замку) у четвертий раз поспіль заплановано провести 6 стартів чемпіонату України з велоспорту-маунтенбайк - із 30 березня по 6 квітня 2018 року.

У змаганнях візьмуть участь майже 150 учасників (всі вікові групи) з 16 областей України. Закарпатська команда буде представлена чемпіоном України, ужгородським «спартаківцем» В.Козловським, переможницею етапів Кубка світу К.Конвісаровою та молодими перспективними юнаками з Ужгорода, Мукачева та Сваляви. Організатори запрошують відпочити та вболівати на вихідних, а саме у неділю 1 квітня.

4 квітня запланована індивідуальна гонка в гору, яка проходитиме в районі урочища «Невицький замок». Збір учасників біля ліцею «Лідер»-ЗОШ №20 (вул.Сільвая, 3).

Усі інші гонки відбудуться в Ужгороді в лісовому масиві мікрорайону «Шахта» (старт на: вул.Янтарна). Розклад змагань додається.

Захід проводиться за підтримки Мінмолодьспорту України, Ужгородської міської ради, спільно з Федерацією велосипедних видів спорту м.Ужгорода, велоклубу «Лідер» та спонсорів і партнерів.

Більше інформації: ttps://www.facebook.com/groups/veloclublider


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: