Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатське лісове господарство долучилося до патріотичної акції "Я захищаю свою Україну"

Закарпатське лісове господарство долучилося до патріотичної акції "Я захищаю свою Україну"
У Закарпатській області за спільної ініціативи офіцерів відділу цивільно-військового співробітництва оперативного командування «Захід», голови Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля, начальника департаменту освіти і науки Ганни Сопкової та керівника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерія Мурги стартувала патріотична акція «Я захищаю свою Україну!»

Так відповідні банери з гаслом «Я захищаю свою богом дану Україну» вже розміщено у п’яти місцях Закарпатської області на стендах держлісгоспів Ужгородського, Тячівського, Берегівського, Рахівського районів.

«Історія лісового господарства Закарпаття тісно пов’язана з історією боротьби українців за свою свободу. І сьогодні працівники державної лісової охорони на сторожі не лише лісових кордонів, а й кордонів нашої держави і гідно несуть службу. Патріотичне виховання молоді та військово-патріотична пропаганда виховання молоді має стати перш за все «органічною частиною життя самого суспільства» аби в майбутньому виховати справжніх захисників, які з гордо піднятою головою захищатимуть державні та лісові кордони України. Лісівники зроблять усе можливе для цього», – відмітив начальник Закарпатського ОУЛМГ Валерій Мурга.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: