Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція Тячівщини розшукує безвісти зниклу жінку

Поліція Тячівщини розшукує безвісти зниклу жінку
Співробітники Тячівського відділу поліції встановлюють місце знаходження Бича Олесі, мешканки села Крива Тячівського району. Жінка 17 березня пішла з дому і не повернулася.

До співробітників Тячівського відділу поліції із заявою про зникнення сестри звернулась мешканка села Крива. Жінка повідомила, що її родичка пішла з дому і не повернулась.
Як встановили поліцейські, 37-річна жінка проживала разом з неповнолітньою донькою та батьками. В вечір зникнення мешканка Тячівщини вийшла з будинку і не повернулась. З того часу телефонний зв’язок з нею також відсутній.

Поліція розшукує Бича Олесю, 1981 року народження. Її прикмети: зріст близько 160 см, худорлявої тілобудови, волосся коротке біле фарбоване, середньої довжини, очі блакитні, губи тонкі, ніс з горбинкою. Особливі прикмети: на середньому пальці лівої руки відсутня частина нігтьової пластини. В день зникнення була одягнута в коротку шубу чорного кольору, джинси синього кольору, чорні високі чоботи.

Поліція звертається з проханням до всіх, хто володіє будь-якою інформацію, яка допоможе у пошуку жінки, просимо повідомляти на лінію «102», за телефоном: 097 474 68 77 або до чергової частини Тячівського відділу поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: