Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті через сварку чоловік мало не зарізав падчерку

На Закарпатті через сварку чоловік мало не зарізав падчерку
Поліція Мукачівщини розпочала кримінальне провадження за фактом спричинення тілесних ушкоджень 29-річній мешканці села Буковинка. Чоловіка, який заподіяв травми, поліція затримала. Слідство у справі триває.

Вчора, 21 березня о 21:25 до Мукачівського відділення поліції надійшло повідомлення із місцевої лікарні про госпіталізацію до них із ножовим пораненням 29-річної жінки, мешканки районного центру села Буковинка.

Слідчо-оперативна група встановила, у ході сварки, що виникла між родичами вдома, чоловік взяв ніж та вдарив падчерку у живіт.

44-річного чоловіка правоохоронці затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Потерпіла знаходиться у медичному закладі, лікарі діагностували у неї проникаюче порання черевної стінки. Знаряддя злочину - ніж, вилучили та направили на експертне дослідження.

Поліція й надалі з‘ясовує обставини даної події. За фактом спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Наразі щодо фігуранта справи вирішується питання повідомлення про підозру у вчиненні ним злочину та обрання міри запобіжного заходу. Слідство триває., інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Закарпатті через сварку чоловік мало не зарізав падчерку



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: