Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді зустріли учасника зимових Паралімпійських ігор у Кореї

На зимових Паралімпійських іграх у корейському місті Пхьончхан у складі збірної України у лижних гонках та біатлоні змагався і закарпатець Сергій Романюк. Хлопець родом із Чорної Тиси на Рахівщині, боровся за медалі у категорії атлетів з ураженням опорно-рухового апарату.
В Ужгороді зустріли учасника зимових Паралімпійських ігор у Кореї

Це перша для Сергія Паралімпіада і уже потрапляння до ТОП-8 найсильніших спортсменів світу. Вболівальники зустріли Сергія на рідній землі із подяками за участь та побажаннями подальших успіхів.

Сергій РОМАНЮК учасник XII зимових Паралімпійських ігор І у лижних гонках на 20 км, і у біатлоні на 12, 5 км. став сьомим.

Спортсмени готуються дуже серйозно, такі змагання відбуваються раз на 4 роки, і у кожного дуже серйозна підготовка, як в українців, так і у іноземців. Погода спершу була хороша, потім помінялась, потепліло, сніг почав танути. Але акліматизацію швидко пройшов. Усю дорогу із України до Кореї я не спав, то як приїхав, та хотів виспатися. Сьоме місце – це також непоганий результат, з 30 учасників. Будемо готуватися далі, до наступної Паралімпіади у Китаї. Щоб уже було не 7, а перше, друге чи третє місце. Будемо старатися.

Загалом українці завоювали 22 медалі - 7 золотих, 7 срібних і 8 бронзових, посівши четверте місце за загальною кількістю нагород на XII зимових Паралімпійських іграх



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: