Вхiд на сайт
Авторизацiя

Москаль заборонив учасникам масових акцій закривати обличчя балаклавами чи масками

Москаль заборонив учасникам масових акцій закривати обличчя балаклавами чи масками
Для справжніх патріотів немає жодного смислу ховати обличчя на вулицях українських міст,- впевнений очільник Закарпатської ОДА.

Геннадій Москаль підписав розпорядження «Про заборону носіння балаклав при проведенні масових заходів на території Закарпатської області». Документ рекомендує Головному управлінню Національної поліції України в Закарпатській області вжити додаткових заходів щодо захисту громадян під час проведення масових заходів і забезпечити недопущення участі в них осіб у балаклавах, шоломах або з використанням інших засобів маскування обличчя. Крім того, з профілактичною метою поліції доручено ідентифікувати таких людей із подальшою перевіркою на причетність до скоєння злочинів.

– Це ненормальна ситуація, коли одні українці збираються на масові заходи й ховають свої обличчя від інших українців, прикриваючись при цьому патріотичними гаслами, – коментує розпорядження Г.Москаль. – Для справжніх патріотів немає жодного смислу ховати обличчя, це роблять хіба що злодії чи хулігани. Нормальні люди, тим більше патріоти, збираються на акції й проголошують свої лозунги з відкритими обличчями.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: