Вхiд на сайт
Авторизацiя

Москаль просить забрати із Закарпаття скандального начальника одного з управлінь

Москаль просить забрати із Закарпаття скандального начальника одного з управлінь
Про це йдеться на офіційному сайті голови Закарпатської обласної адміністрації Геннадія Москаля.

Геннадій Москаль направив міністру юстиції України Павлу Петренку листа з проханням терміново забрати із Закарпаття начальника управління державної виконавчої служби (ДВС) Сергія Губченка, проти якого висунуто ряд звинувачень у масштабних зловживаннях при реалізації конфіскованого майна.

– До облдержадміністрації надходять численні звернення від представників громадських організацій та журналістів про системні правопорушення та відсутність прозорості в діяльності Управління ДВС Головного територіального управління юстиції в Закарпатські області, – наголошує голова ОДА. – Однак керівництво управління ДВС не вживає жодних заходів для усунення недоліків у своїй роботі, воліючи ховатися від відповідальності на лікарняних.

Враховуючи зазначене, а також той факт, що відносно начальника Управління ДВС відкрито цілий ряд кримінальних проваджень, прошу розглянути питання про звільнення або переведення С.Губченка в іншу область. Громадськість Закарпаття зробить усе можливе, щоб не допустити дану особу до виконання посадових обов’язків, і облдержадміністрація виступає цілком на боці громадськості. Прошу невідкладно відреагувати на дане звернення, оскільки довкола особи С.Губченка на Закарпатті назріває серйозна конфліктна ситуація.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: