Вхiд на сайт
Авторизацiя

Прогноз погоди на 20 березня: на Закарпатті мороз до -7 та сніг

Прогноз погоди на 20 березня: на Закарпатті мороз до -7 та сніг
Як повідомляє Гідрометеорологічний центр, завтра на заході України хмарно з проясненнями, вночі невеликий сніг, вдень сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с.

Температура повітря вночі -3...-9 градусів, у Закарпатті -1...-6 градусів, вдень -1...-7 градусів.

У Карпатах вночі невеликий сніг, вдень сніг, температура вночі -5...-10 градусів, вдень -2...-7 градусів.

У Моршині вночі невеликий сніг, вдень сніг, температура вночі -5...-7 градусів, вдень -2...-4 градуси.

У Трускавці вночі невеликий сніг, вдень сніг, температура вночі -4...-6 градусів, вдень -2...-4 градуси.

У Сваляві вночі невеликий сніг, вдень мокрий сніг з дощем, температура вночі -3...-5 градусів, вдень -1...+1 градус.

Що ж стосується в цілому країни, то 20 березня в Києві хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -10...-12 градусів, удень -4...-6 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень сніг, у Київській та Житомирській областях помірний сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -9...-14 градусів, у Чернігівській і Сумській областях -13...-18 градусів, вдень -2...-8 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, вночі без опадів, тільки у Вінницькій області невеликий сніг, вдень сніг, місцями сильний, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -8...-14 градусів, удень 0...-7 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень сніг, місцями сильний, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, місцями налипання мокрого снігу, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -3...-10 градусів, вдень +3...-5 градусів, у Харківській області вночі -9...-14 градусів, вдень -2...-7 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, вночі без опадів, тільки в Одеській області невеликий сніг, вдень мокрий сніг з дощем, в Одеській і Миколаївській областях сильні опади, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, місцями налипання мокрого снігу, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -3...-8 градусів, вдень -4...+4 градуси.

У Криму хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень дощ, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0...+5 градусів, вдень +11...+16 градусів.

У Ялті вночі без опадів, вдень дощ. Температура вночі +2...+4 градуси, вдень +13...+15 градусів.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: