Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на тиждень: Водоліям слід зміцнити кар'єрні рубежі, а Левам потрібна зміна обстановки

Гороскоп на тиждень: Водоліям слід зміцнити кар'єрні рубежі, а Левам потрібна зміна обстановки
Гороскоп на наступний тиждень для всіх знаків зодіаку підготувала астролог Любов Шехматова.

ОВНИ
На цьому тижні вас чекає творче процвітання. Не піддавайтеся імпульсам, приборкайте гнів. Дотепність, хороший смак і чарівні манери поведінки роблять вашу особистість привабливою. Ваш ентузіазм принесе грандіозний успіх, але за умови, що ви позбулися баласту минулих помилок і комплексів. Успіх можливий тільки в парі з надійними супутниками, а в справах – з досвідченими партнерами. Ви в одному човні і розхитувати його власними ініціативами, продиктованими егоїзмом, не треба! Дбайте про родину, бережіть професійне реноме. Вертикаль "начальник-підлеглий" замінована. Якщо рвоне, наслідки будуть плачевні. Не мозольте очі шефу! Він схильний до неадекватних вчинків. Якщо ви відмінний професіонал – це непробивна броня від всіх нападів. Не змішуйте дружні відносини з робітниками. Вчіться правильно керувати і підкорятися. Гнів, імпульсивність – це ваші вороги.

ТЕЛЬЦІ

Громадський рейтинг високий, але зараз потрібно зійти зі сцени. Основні події (які мають кармічну причину) розгортаються за лаштунками. На них ви вже не здатні впливати. Заварили свого часу кашу, сьорбайте, вирішуючи чужі проблеми, позбавляючись від боргових хвостів, переосмислюйте минуле. Тоді настане прозріння, все таємне незриме стане явним. Вовки в овечих шкурах покажуть справжній лик, що спровокує до войовничості й деспотизму, що несуть руйнівні тенденції. Адже багатьом Тельцям доведеться "віддуватися" за інших. Уникайте моралей, не піддавайтеся на провокації, будьте дипломатами, а головне йдіть на жертви заради щастя близьких і рідних, подавайте милостиню. Благодійність повинна червоною ниткою проходити через ваше життя.

БЛИЗНЮКИ
У професійній сфері ви досягли досконалості, вчіться життєвим премудростям на ходу, поглинаючи цінну інформацію. Будьте активними, доброзичливими, тоді реалізація соціальних устремлінь пройде на "ура". У той же час працюєте, саме час конвертувати свій високий професіоналізм в матеріальні доходи. Однак контролюйте, щоб гроші не стали яблуком розбрату між вами, близькими, друзями. Витрати не повинні виходити за рамки бюджету. Позичати, висіти гирею на суджених в цьому році не можна. На сердечному фронті промениста пора, вас люблять, крапля за краплею, як невтомна бджілка, збирайте нектар щастя в свої сердечні стільники.

РАКИ
Шлях реалізації бажань встелений трояндами професійного успіху, але з підступними колючками від конкурентів. Щоб вас не "підсиділи", постарайтеся дух суперництва використовувати з користю для обопільної діяльності. Викликати вогонь на себе заради перемоги амбіцій безглуздо. Спровокуєте гнів недругів, які вас розтерзають. Як то кажуть, не буди лихо, нехай воно спить тихо. Тим, кому шлюбні узи стали зашморгом на шиї, порада: ваш супутник – особистість багатогранна, і його є за що любити, не думайте про розлучення. Перетворюйтеся на внутрішньому рівні і скрізь працюйте на віддачу, щоб енергія не "закисла" в судинах. Паразитувати на чужих ресурсах протипоказано.

ЛЕВИ
Про самостійність забудьте, будьте в парі, упорядковуйте побут, ділячи порівну радості і печалі. Ви голова, а партнер шия. Не упускайте можливості похвалитися, презентація власних досягнень, талантів є пропуском на Олімп авторитету і популярності. Найскладніше – це шліфування відносин, узгодженість дій. Тиждень пролетить під кармічні акорди, належить пожинати плоди допущених промахів, набиратися мудрості. Чому так сталося і за що – слід проаналізувати і знайти відповіді. Адже філософський кругозір розширюється: те, що вчора дуже хвилювало, надихало стане несуттєвим. Слідкуйте за здоров'ям, більше подорожуйте, зміна обстановки – запорука високого життєвого тонусу, можливість зав'язати романтичні відносини.

ДІВИ

Тим, хто зголоднів за шаленими пристрастями, порада: не спокушайтеся, той шлях є хибним, потрапите в гріховний капкан. Тема самовіддачі в партнерстві (перш за все в інтимній сфері) є ключовою. Тільки не загрузніть у взаєморозрахунках. Рахувати чий внесок більше – тільки псує гармонійну атмосферу, адже можливості половинки набагато більше. Не паразитуйте на чужих досягненнях, ви здатні самі заробляти, бути фінансово незалежними. Те, що вам справедливо належить – доля пошле! Любов, дружба, гроші, як лебідь, рак і щука не дозволяють вам тягнути віз, але діватися нікуди, терпіть і підлаштовуватися! Кожна ситуація – це життєвий урок, який зробить вас мудрішими і щасливішими, наповнить духовну скарбницю безцінним досвідом.

ТЕРЕЗИ
Ви проходите складний іспит з "реставрації" гармонійних ділових або шлюбних відносин, де переваги на другій стороні. Опинившись під перехресним вогнем проблем (сім'я, робота, відносини, особисті дії), мудро лавіруйте. Зараз ви багатії, маєте в своєму розпорядженні великі ресурси, щоб "відкупитися", вирішивши всі непорозуміння з найменшими втратами. Робіть ставку на гідних друзів, з якими пуд солі з'їли. Головне не зруйнувати домашнє гніздо! 24 березня – критичний день.

СКОРПІОНИ
Ви фаворити у сильних світу цього, якщо хочете утриматися на кар'єрному плаву, мати владу над іншими – служіть їм вірою і правдою, дотримуйтеся духовних і юридичних законів, проявляйте творчу оригінальність в роботі. Трудоголізм (щоб більше заробити) протипоказаний. Увага Скорпіонам керівникам: дбайте про підлеглих, любіть їх. Якщо відчуваєте брак любові, то це не привід для відчаю, ендорфіни щастя – в особистих почуттях. Якщо серце вирує любов'ю, значить ви рухаєтеся по правильному шляху.

СТРІЛЬЦІ
Якщо ви хочете випустити "романтичний пар" – дерзайте, енергія б'є невичерпним ключем. Розважайтеся, зако^-^теся по-новому, відкривайте щось незвичайне і кайфуйте під милозвучне биття двох сердець. Перш за все підтримуйте сімейне вогнище в належному тонусі, воно буде горіти завдяки вашим активним жертовним зусиллям, чуйності, милосердя до рідних. Тим, хто знемагає під пресингом прагматичного "хочу", порада: не перегніть палицю (більшість потреб – плід ілюзій), в результаті втратите і те, що маєте. Небезпека полягає там, де і не чекаєте, прірва поглине любов оточення, друзів, шлюбне щастя.

КОЗЕРОГИ
Під рідним дахом витає ретроспективний дух, облаштовуйте домашнє гніздо, реалізуйте незатребуваний потужний потенціал господарського ентузіазму. З домочадцями можливі конфлікти, тому все погоджуйте, переконуйте їх в правильності втілення давніх ідей з оновлення меблів, затій по ремонту і разом злагоджено трудіться над створенням в будинку побутового і емоційного комфорту. Відновіть стосунки зі старими друзями (давній друг краще нових двох), помиріться з братами, сестрами, сусідами, ваші відносини переходять в успішну еволюційну фазу. Проявляйте обережність в критичні моменти, якщо обставини провокують до бравади, самоствердження – це поганий знак, потрапите в тенета ганьби.

ВОДОЛІЇ

З минулого знову спливають давні покровителі, це не випадково, вони допоможуть вам поліпшити матеріальне становище, зміцнити кар'єрні рубежі. Сила ваша в умінні співпрацювати, подібне притягує подібне. Поруч опиниться той партнер, який відповідає вашим вібраціям. Як фахівець ви досягли досконалості у своїй справі, діліться досвідом, талантами, навичками. І дбайте про здоров'я, тут негативна смуга. Ви під прицілом негативних зовнішніх впливів. Їх підступність складно розшифрувати. Дотримуйтеся здорового способу життя, винищуйте погані звички, правильно харчуйтеся, вчасно відпочивайте. Психологічна релаксація повинна стати невід'ємним атрибутом життя для гармонії душі і тіла. Прагніть менше замикатися в собі.

РИБИ

Ви вже зовсім не ті, що були вчора, стали мудрішими, живете за іншими стандартами. Ось-ось відкриються неординарні джерела прибутку, а коли є матеріальний стимул – ви здатні працювати з колосальною продуктивністю. Творчі сили фонтанують, саме час "конвертувати" цю валюту в русло матеріального збагачення і інвестувати гроші на благо власних потреб, сім'ї. З коханими завирують давні "законсервовані" пристрасті, оазис щастя відкриється, головне успішно перевтілитися в роль друга-коханця і разом насолоджуватися життям.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: