Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатець звернувся до поліції із заявою на... полісмена

Закарпатець звернувся до поліції із заявою на... полісмена
Правоохоронці проводять перевірку, у ході якої буде з’ясовано всі обставини ситуації за участі мешканця Тячівщини та хустських поліцейських. Щойно розстеження буде завершено, про його результати повідомимо громадськість.

Вчора, 18 березня, представники Ситуаційного центру ГУНП в Закарпатській області у мережі Інтернет виявили відеозапис, на якому зафіксовано суперечливу розмову між мешканцем Тересви Тячівського району та працівниками поліції, які спостерігали за дотриманням правил безпеки дорожнього руху на Хустщині. Після спілкування з правоохоронцями зазначений громадянин звернувся з заявою до Тячівського відділу поліції.

Керівництво ГУНП в Закарпатській області за фактом описаним у заяві розпочало службове розстеження. Правоохоронці встановлять обставини та причини, після чого про результати перевірки, ми сповістимо громадськість.

Закарпатська поліція реагує на всі зауваження щодо роботи правоохоронців, дбає про правопорядок на вулицях міст та продовжує роботу у посиленому режимі. Все це – для того, аби закарпатці та гості краю почувалися тут безпечно.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: