Вхiд на сайт
Авторизацiя

Постраждалий на гірськолижному курорті в Грузії українець перебуває в реанімації

Громадянин України, який постраждав у результаті аварії на канатній дорозі гірськолижного курорту Гудаурі у Грузії, перебуває в реанімації, лікарі оцінюють його стан як стабільно важкий.
Постраждалий на гірськолижному курорті в Грузії українець перебуває в реанімації

Про це повідомив лікар тбіліського Національного медичного центру імені Гудушаурі Ніколоз Карцівадзе, зазначає "Радіо Свобода".

Він зазначив, що двоє пацієнтів, яких направили до медичного центру після аварії на канатній дорозі, вже покинули клініку. Таким чином, лікування в медцентрі Гудушаурі наразі продовжують п’ятеро постраждалих, в тому числі українець, якому потрібна була операція, пише видання.

"Четверо з них перебувають в відділенні неврології і нейрохірургії. Їхній стан стабільний і, швидше за все, сьогодні або завтра їх випишуть", – повідомив лікар.

Нагадаємо, 16 березня на гірськолижному курорті Гудаурі в Грузії зламалася канатна дорога. Постраждали 11 людей, зокрема, двоє українців.

Серед причин аварії розглядають вимкнення електроенергії, однак компанія Energo-Pro Georgia заявляє, що на курорті Гудаурі такі факти не були зафіксовані.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: