Вхiд на сайт
Авторизацiя

«Весняний бал» відбудеться в Ужгороді

 «Весняний бал» відбудеться в Ужгороді
V Міжнародний фестиваль дитячо-юнацької творчості, що має таку назву і вже традиційно весною збирає талановитих дітей та молодь з різних куточків України, пройде із 23 по 25 березня в Ужгороді у ПАДІЮНі.

Цього разу у фестивалі візьмуть участь більш ніж 500 учасників із Миколаєва, Дніпра, Нетішина, Львова, Харкова, Ужгорода, Мукачева, Чопа, Іршави та інших міст.

Організатори фестивалю серед цілей заходу виділяють розвиток і популяризацію дитячої творчості, формування творчого потенціалу підростаючого покоління, виявлення та заохочення талановитих виконавців. Учасники також отримають можливість вивчити історію, культуру та пам'ятки Ужгорода та Закарпаття.

24 березня - офіційне відкриття фестивалю за участі оркестру під керівництвом Вікторії Свалявчик-Цанько. 25 березня о 10.00 урочистий Гала-концерт відкриє оркестр Головного управління Національної поліції України в Закарпатській області, а також студенти хореографічного відділення Ужгородського коледжу культури й мистецтв.

Фестиваль відбувається за підтримки Ужгородської міської ради та депутатського корпусу міської ради, повідомили в прес-службі установи.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: