Вхiд на сайт
Авторизацiя

Майте на увазі: закарпатські патрульні сьогодні працюють у посиленому режимі

Майте на увазі: закарпатські патрульні сьогодні працюють у посиленому режимі
Шановні гості та мешканці міста! З нагоди святкування урочистостей, які сьогодні відбуватимуться в Закарпатській області, патрульна поліція працює в посиленому режимі. З самого ранку, на варті безпеки та спокою рідного краю, задіяна велика кількість правоохоронців, які докладають максимум зусиль, аби кожен із Вас почувався безпечно та комфортно.

Для забезпечення публічної безпеки і порядку, охорони життя і здоров’я людей — патрульні можуть обмежувати або забороняти рух транспорту та обмежити або заборонити особам доступ до визначеної територій.

Просимо з порозумінням поставитись до комплексу заходів, які вживаються #ПатрульноюПоліцією Закарпаття на автошляхах області та в місті.

Патрульна закликає гостей та містян бути відповідальними та не порушувати правопорядок. Нагадуємо, що безпека нашого міста — наша спільна відповідальність!

Про це повідомили в УПП Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: