Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 14 березня: астрологи порадили як краще провести цей день

Гороскоп на 14 березня: астрологи порадили як краще провести цей день
Астрологи розповіли, як себе треба вести: кому варто повеселитися, а хто зможе наставити на путь істинну близьку людину.

ОВЕН

Овнам не варто розслаблятися і зменшувати темпів. Зараз ви на коні і на вас дивиться не одна людина.

ТЕЛЕЦЬ

Тельцям не варто сьогодні смітити грошима. Хороший день для зміни діяльності і для перегляду свого кар'єрного росту. Можливо, ви знайдете відповідь на своє питання.

БЛИЗНЮКИ

Близнюкам доведеться сьогодні багато працювати, а от увечері на вас чекає незапланована вечірка, на якій ви зможете повеселитися від душі.

РАК

Зірки обіцяють Ракам успіх у всьому, що пов'язано з фінансовою вигодою. А ось свої і чужі секрети сьогодні варто зберігати при собі.

ЛЕВ

Левам варто взяти тайм-аут на роботі і присвятити час сім'ї. Незважаючи на непросту ситуацію, вам вдасться вплинути на одного з членів сім'ї, який відчайдушно просить вас про допомогу, тільки не знає, як це правильно зробити.

ДІВА

Дівам варто переглянути свій розпорядок дня і раціон харчування. Інакше ви ризикуєте розпрощатися зі своїм здоров'ям.

ТЕРЕЗИ

Терезам доведеться багато і старанно працювати, але у вас є мета, тому для вас це не складе труднощів.

СКОРПІОН

Скорпіонам варто задуматися про свої особисті стосунки. Через довгі і виснажливі роздуми ви ризикуєте зануритися в депресію. Не варто зациклюватися на недоліках свого партнера, подумайте про позитивні сторони.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям доведеться відповідати за свої слова і вчинки. Чим чесніше ви будете, тим швидше вам повірять.

КОЗЕРІГ

Козерогам не варто відкладати все те, що пов'язано з підвищенням вашої кваліфікації та професіоналізму.

ВОДОЛІЙ

А ось Водоліям сьогодні дадуть життєвий урок, який вам навряд чи сподобається. Але завдяки такій критиці ви зможете стати краще.

РИБИ

Рибам не варто зациклюватися на невдачах. Всього один промах і ви готові розплакатися і здатися. Поговоріть про це ввечері з рідними, і ви подивіться на ситуацію під іншим кутом.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: