Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатська поліція розпочала розслідування за фактом спроби дачі хабара поліцейському

На Великоберезнянщині водій спробував відкупитися від працівників групи реагування патрульної поліції за непритягнення його до адмінвідповідальності. Факт дачі хабара задокументовано й розпочато розслідування.
Закарпатська поліція розпочала розслідування за фактом спроби дачі хабара поліцейському
Закарпатська поліція розпочала розслідування за фактом спроби дачі хабара поліцейському

Сьогодні, 13 березня, близько 8-ї години ранку на автодорозі сполученням Львів-Самбір-Ужгород працівники групи реагування патрульної поліції зупинили між населеними пунктами Великий та Малий Березний автомобіль марки «Таврія», який рухався між населеними пунктами без увімкненого світла, що є порушенням ПДР.

За кермом автомобіля перебував житель Малого Березного. Цей чоловік взагалі не має водійського посвідчення, а нещодавно був затриманий працівниками поліції за керування в стані алкогольного сп’яніння.

І от тепер, аби уникнути відповідальності за скоєння адмінправопорушення, водій запропонував поліцейським хабар в розмірі 1000 гривень.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, факт спроби підкупу правоохоронців задокументовано. Гроші вилучено, обставини скоєння злочину з’ясовують слідчі.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: