Вхiд на сайт
Авторизацiя

П'яні і без посвідчень: полісмени знову виявили порушників на Закарпатті

П'яні і без посвідчень: полісмени знову виявили порушників на Закарпатті
За минулу добу випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння працівники груп реагування патрульної поліції задокументували в Рахівському та Іршавському районах.

Учора ввечері в селищі Ясіня Рахівського району працівники групи реагування патрульної поліції помітили мотоцикл марки «Jumрer», на якому не було номерного знака. Водія зупинили, ним виявився молодий місцевий житель.

Мотоцикл належить його братові, а сам водій не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,78 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол.

Від керування нетверезого водія відсторонили.

Другий нетверезий мотоцикліст попався рахівським поліцейським вночі в селі Верхнє Водяне. Місцевий житель їхав на мотоциклі марки «Musstаng» без захисного шолома. Його зупинили. Чоловік взагалі не має водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Водій визнав, що вживав алкогольні напої, але від проходження медосвідування відмовився. В присутності свідків на нього склали відповідний адмінпротокол і відсторонили від керування.

В місті Іршава вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Daеwoo Маtіz», водій якого керував невпевнено, чим і викликав підозру. За кермом автомобіля перебував житель села Білки, який не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол і відсторонили чоловіка від керування.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: