Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліцейські Мукачівщини затримали крадіїв металу

Поліцейські Мукачівщини затримали крадіїв металу
Співробітники Мукачівського відділення поліції затримали двох мешканців району, які з території колишнього заводу викрали металеві труби та інші конструкції. За фактом крадіжки розпочали розслідування.


Сьогодні вночі, близько 01.40 год, під час відпрацювання Мукачівського району, у селі Бобовище дільничні офіцери поліції затримали двох чоловіків. Як з`ясували правоохоронці, двоє мешканців сусіднього села - Копинівці, віком 35 та 56 років, з території колишнього заводу викрадали металеві деталі і вантажили їх до своєї машини з метою подальшого збуту.

В ході розслідування поліцейські встановили, що один з підозрюваних у крадіжці чоловіків - 56-літній працівник цього ж підприємства. Інший - його односелець і спільник. Обидва були затримані під час того, як складали викрадені деталі з чорних металів у багажне відділення свого автомобіля.

За фактом таємного викрадення чужого майна поліція розпочала розслідування за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Речові докази, тобто крадений метал – вилучили. У справі триває розслідування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: