Вхiд на сайт
Авторизацiя

Рада ЄС продовжила санкції проти 150 осіб і 38 компаній на півроку через Україну

Рада ЄС продовжила санкції проти 150 осіб і 38 компаній на півроку через Україну
Рада Європейського Союзу продовжила санкції проти 150 фізичних і 38 юридичних осіб, причетних до дій, що порушують територіальну цілісність України, до 15 вересня 2018 року. Про це сказано в повідомленні прес-служби ради ЄС, передають Українські Новини.

"12 березня 2018 року рада продовжила обмежувальні заходи щодо дій, які підривають або загрожують територіальній цілісності, суверенітету й незалежності України ще на шість місяців, до 15 вересня 2018 року", - сказано в ньому.

Зазначається, що у відношенні 150 фізичних і 38 юридичних осіб продовжать діяти замороження активів і обмеження на поїздки.

Як повідомляли Українські Новини, рада ЄС вирішила продовжити санкції щодо активів колишнього Президента Віктора Януковича й ще 12 українців, відповідальних за незаконне привланення державних коштів України, на 1 рік - до 6 березня 2019 року.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: