Вхiд на сайт
Авторизацiя

На дорогах Закарпаття поліція знову виявила нетверезих водіїв

На дорогах Закарпаття поліція знову виявила нетверезих водіїв
За минулу добу випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння працівники груп реагування патрульної поліції задокументували в Мукачівському, Хустському та Іршавському районах.

Учора ввечері в селі Страбичово Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «Оpеl Аstrа» іноземної реєстрації, який поїхав на червоне світло світлофора на залізничному переїзді. Праворушника зупинили, ним виявився житель села Великі Лучки. Водій був у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,13 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення. Від керування нетверезого водія відсторонили.

У селі Приборжавське Іршавського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не горів поворотник під час виконання маневру. За кермом автомобіля перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення. Драгер виявив у водія 2,14 проміле алкоголю, про що працівники поліції склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У місті Хуст вночі працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не горіли задні габарити. Машину зупинили, за кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння молодий житель села Рокосово, який взагалі не має водійського посвідчення. Водія доставили до лікарні, де виявили в нього 0,7 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол. Від керування молодого чоловіка відсторонили.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: