Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція Закарпаття затримала п’яного водія, який скоїв ДТП

Працівники поліції Берегівського району розпочали кримінальне провадження за фактом ДТП, за якої травмувався велосипедист
Поліція Закарпаття затримала п’яного водія, який скоїв ДТП

Дорожньо-транспортна пригода сталася учора, 9 березня, о 20:40 у селі Мужієво Берегівського району. В результаті наїзду легкового авто постраждав велосипедист.

На місці події слідчо-оперативна група попередньо встановила, що 49-річний водій автомобіля «ВАЗ 2103», житель вказаного села скоїв наїзд на односельця, котрий рухався на велосипеді в попутному напрямку. 49-річного потерпілого, у важкому стані, доставили до реанімаційного відділення місцевої районної лікарні.

Водій транспортного засобу виявився у стані сильного алкогольного сп’яніння, його доставили на медосвідчення в районну лікарню, де виявили в крові 3,4 проміле алкоголю.

Транспортні засоби поміщено на спецмайданчик берегівської поліції.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяло тяжке тілесне ушкодження слідчі розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Для з’ясування усіх обставин дорожньо-транспортної пригоди поліцейські призначили низку експертиз.
Поліція Закарпаття затримала п’яного водія, який скоїв ДТП
Поліція Закарпаття затримала п’яного водія, який скоїв ДТП

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: