Вхiд на сайт
Авторизацiя

Свято вдалося: у Перечині молоду порушницю видали не ввімкнені фари

Свято вдалося: у Перечині молоду порушницю видали не ввімкнені фари


У місті Перечині вночі працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «Pеugeоt», який рухався без увімкненого світла. Машину зупинили, за кермом перебувала молода жінка. Водійського посвідчення в неї взагалі немає, а тепер ще й перебувала в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у водія 0,7 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол.

До слова, в січні цю жінку вже притягали до адмінвідповідальності за керування в стані алкогольного сп’яніння. І от тепер вона попалася вдруге.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: