Вхiд на сайт
Авторизацiя

Не поздоровляйте і не даруйте подарунків: у Кабміні оголосили бойкот 8 березня

Не поздоровляйте і не даруйте подарунків: у Кабміні оголосили бойкот 8 березня
В.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун заявила, що не святкує 8 березня, тому попередила, щоб її не вітали в цей день і не дарували подарунків

Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook.

«Не сприймаю 8 березня або будь-яке інше свято, як привід привітати жінку з тим, що вона жінка. А якщо таким чином ви хочете підтримати мої, як жінки, права і свободи – квіти і особливий день для цього також не потрібні”, – зазначила Супрун.

Вона пояснила, що боротьбу проти гендерної дискримінації можна не підтримувати подарунками раз на рік, а активною громадянською позицією.

“Якщо знаєте про випадки насильства або дискримінації по відношенню до жінок – підтримуйте цих жінок! Повідомляйте відповідні державні структури та організації, що захищають права жінок”, – додала глава міністерства.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: