Вхiд на сайт
Авторизацiя

CNN рекомендує: два закарпатських міста потрапили до відомого рейтингу

CNN рекомендує: два закарпатських міста потрапили до відомого рейтингу
CNN називає Україну однією з найбільших країн у Європі і вважає її привабливою для туристів. Також ця американська телекомпанія склала рейтинг, до якого потрапили і два міста Закарпатської області.

У рейтингу є 11 кращих туристичних місць України, інформує видання Ukrainianpeople.

CNN пише, що навіть тоді, коли Україна не приймає міжнародний європейський конкурс Євробачення, усе одно приваблює туристів своїми пам’ятками.

Киплячі життям міста, стародавні замки, приголомшлива сільська місцевість, різноманітність ландшафтів і привітне ставлення людей допомагають зробити Україну особливим місцем, незалежно від економічних і політичних проблем. Відсутність масового туризму надає Україні особливої чарівності і автентичності, яких часто не вистачає в інших країнах.

Відкриває топ Львів. Увійшли до списку рекомендацій і два закарпатські міста: Мукачево (5) та Ужгород, який американці розмістили на 10 позиції.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: