Вхiд на сайт
Авторизацiя

До України йде потепління: якою буде погода найближчими днями

До України йде потепління: якою буде погода найближчими днями
Тільки припинилися снігопади, як територію країни знову накриють опади

"Весна потихеньку починає вступати у свої права і найближчими днями до України прийде потепління, проте погода істотно не поліпшиться – буде мокрий сніг і дощ". Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook синоптик Наталка Діденко.

За її словами, Україну знову накриють опади.

"Від 6 березня до нас знову наближається волога зона, яка почне з нашого Заходу, завтра ввечері досягне Півночі і Центру, а 7-го березня опади накриють всю Україну. Але, опади вже будуть у вигляді мокрого снігу і навіть дощу. Тому температура повітря протягом дня буде досить комфортною, від 2 морозу до 3 тепла, а в Криму до плюс 3-7 градусів. У Києві 6 березня вночі ще мороз, до -12, вдень потеплішає до -1 градуса. Ніч і перша половина дня – без опадів, ввечері – мокрий сніг, місцями з дощем", – написала Діденко і додала, що через наближення до України атмосферного фронту може бути сильний вітер.

Вона зазначила, що найближчими днями в Україні теплішатиме.

"Однак хочу відразу попередити, що погода буде нестійкою, з періодичними опадами, вітром і дощем. Але це вже така типова рання весна. Тому дуже уважно: вогкість, вітер, стрибки атмосферного тиску, бурульки, зсуви і танення снігу, крижані калюжі. Однак все ж головне – температура повітря йде вгору", – підкреслила синоптик.

До України йде потепління: якою буде погода найближчими днями

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: